Pesut, maalaukset ja pinnoitukset - huolettu katto ei aiheuta ikäviä yllätyksiä

Vaikka katto ei tarvitsisi mittavaa remonttia, on katon kuntotartoitus ja huollon tarve syytä suorittaa säännöllisesti. Huoltotöiden tavoite on pidentää katon ikää, jolloin remontti ei tule ajankohtaiseksi ainakaan liian aikaisessa vaiheessa. 

Meiltä saat mineritti-, pelti- ja tiilikattojen huollot laadukkaalla kädenjäljellä. Kun tilaat pesun, maalauksen tai pinnoituksen kokeneelta alan ammattilaiselta, säästät paitsi aikaa ja vaivaa, myös kustannuksia. 

Kattopalvelumme

Kattopesut

Pesu pelastaa katon ikävän kasvuston ja vaurioiden kynsistä. Jos levä, sammal tai muu kasvusto alkaa vallata kattoa, on puhdistus paikallaan. Pesemme katon tehokkain mentelmin ja tuhoamme kasvuston ripein ottein. Siisti katto kohentaa koko rakennuksen ilmettä!


Kattopinnoitus

Puhdas ja hyväkuntoinen katto voidaan pinnoittaa tulevaisuuden varalle. Pinnoitus antaa tehokkaan ja vahvan suojan vettä, lumen rasitusta ja muita ongelmienaiheuttajia vastaan. Jo huokoistunut kattokin hyötyy pinnoittamisesta, sillä aine pureutuu halkeamiin tiiviisti. Koko rakennus ja samalla myös asukas hyötyy vahvasta pinnoittamisesta. 


Huoltomaalaus

Maalaus on nopea ja edullinen tapa kunnostaa katto. Huolellisen pesun ja puhdistuksen jälkeen tehtävä maalaus tekee vanhastakin katosta uuden veroisen. Katto on talosi näkyvimpiä osia, joten sen kuntoon ja ulkonäköön kannattaa panostaa. 

Ota yhteyttä, niin arvioimme kattosi huoltotarpeen! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »